homestyling

Öka vinsten på bostadsaffären med homestyling i Stockholm

Öka vinsten på bostadsaffären med homestyling i Stockholm

När det är dags att sälja sin bostad så finns det några saker man kan göra för att påverka antalet intresserade köpare samt i bästa fall även höja slutpriset. Förutom att använda sig av en duktig mäklare så kan det finnas stora fördelar med att göra hemmet så attraktivt som möjligt. Det finns vissa saker man själv kan göra för att hemmet ska bli mer tilltalande för en bredare grupp, det mest grundläggande är att noggrant städa hemmet innan fotografering och visning.

Små förändringar kan göra stor skillnad

Det är även bra att plocka undan personliga föremål som till exempel fotografier, barnteckningar och hygienartiklar i badrummet. För att kunna tilltala en bred grupp är det alltid bäst att arbeta med en neutral bas som faller de flesta i smaken. Har man möjlighet kan det därför vara bra att måla eller tapetsera om bostaden i ljusa toner, det lönar sig ofta i längden eftersom det kan kännas lite som ett tomt ark som köparen själv kan fylla med det han eller hon tycker om. 

Snittblommor är något som verkligen kan piffa till ett rum och ge en lyxig känsla. Även krukväxter kan hjälpa till att skapa en trevlig atmosfär (det är dock bäst att använda sig av levande blommor eftersom konstgjorda ofta kan ge en billig känsla). Tänk även på att bädda sängen och töm köksbänkar från brödrost, hushållsmaskiner och dylikt för att framhäva den arbetsyta som finns. 

Anlita stylist om du vill ha ett riktigt professionellt resultat 

För att vara på den säkra sidan kan det dock vara bäst att anlita en stylist. Även fast det finns en del saker man kan göra själv så vet en stylist exakt vad som krävs för att framhäva bostadens fördelar och dölja dess nackdelar. Den som vill ha hjälp med homestyling i Stockholm kan vända sig till Loft Stockholm. Det är ett företag som alltid anpassar stylingen efter varje unik bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare.