Markiser Stockholm

Markiser för hus med söderläge

Markiser för hus med söderläge

editorial

Markiser för hus i söderläge

Bor du i en utsatt fastighet i söderläge? Börjar de heta sommardagarna bli outhärdliga? Om så är fallet behöver du inte lida längre – markiser finns här! Med bara några få enkla steg kan de förvandla ditt uterum och hålla ditt hem svalare. I det här blogginlägget ska vi utforska varför det är en av de mest effektiva metoderna att lägga till en markis för att blockera bländning och värme från solfyllda hem. Detta kommer inte bara att göra livet enklare för dig när det gäller komfort inomhus under varmt väder, utan det kan potentiellt också sänka elräkningarna – besparingar som till och med kan sluta med att betala tillbaka din ursprungliga investering med tiden! Läs vidare för att ta reda på hur installation av en markis kan vara fördelaktigt för både balansräkning och temperaturer.

Markiser Stockholm

Ger en behaglig inomhustemperatur även utan AC 

Markiser kan bidra till att sänka inomhustemperaturen genom att blockera solens strålar och reflektera dem bort från hemmet. Detta bidrar till att minska belastningen på kylsystem som luftkonditionering, vilket sparar energikostnader i det långa loppet. Dessutom är markiser perfekta för att hålla direkt solljus borta från känsliga områden som vinterträdgårdar eller vardagsrum och bidrar till att hålla dessa utrymmen svala och bekväma. Markiser ger också den extra bonusen att de skyddar det som finns inuti från att blekna på grund av UV-exponering – vilket förlänger livslängden på möbler, konstverk, mattor och mycket annat.

Slutligen ger markiser en attraktiv touch till ditt utomhusutrymme. Det finns många olika stilar och färger så att du kan hitta den perfekta matchningen för ditt hems fasad. Oavsett om du väljer en klassisk manuell eller motordriven modell är markiser ett enkelt sätt att förbättra din utomhusestetik utan att behöva satsa allt för mycket pengar. Samt att du slipper installera en ful AC-anläggning.