homestyling

Homestyling lönar sig ofta i längden

Homestyling lönar sig ofta i längden

När man ska sälja en bostad så finns det ofta en önskan om att få ett så högt slutpris som möjligt. Det kan öppna upp för att man kan välja bland fler bostäder när man ska köpa nytt eller att man helt enkelt får mer pengar på sparkontot. Priset på bostaden baseras ofta på läget, storleken samt i vilket skick den är i. Det finns dock knep man kan ta till för att öka intresset för bostaden och därmed öka chanserna för ett högre slutpris. Genom att anlita en stylist som kan framhäva bostadens bra sidor och ta fokus från de sämre så kan försäljningen ofta sluta i budgivning. 

Vad är homestyling?

Homestyling handlar om att bostaden stylas för att bli mer attraktiv för potentiella köpare. Det är viktigt att locka så många som möjligt på visning genom snygga bilder och även att bostaden ska nå upp till förväntningarna när man väl är på plats. En duktig stylist kan framhäva bostadens fördelar och få människor att se potential i bostaden. Stylisten kan även ta fokus från de mindre tilltalande delarna eller styla på ett sätt som får dem att helt enkelt bli mer attraktiva. 

Kan man inte lika gärna styla själv?

Det finns vissa saker man kan göra själv som har stor inverkan på hur bostaden upplevs. Det handlar till exempel om att plocka undan saker för att man ska kunna se alla olika ytor samt städa noggrant så att bostaden känns fräsch. Det finns dock mycket som en stylist kan göra som är svårt att åstadkomma själv, därför kan det löna sig i längden att anlita ett företag för homestyling. 

Homestyling med det lilla extra

Loft Stockholm AB vet att första intrycket är allt vid en bostadsaffär. Därför anpassar de stylingen efter varje unik bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare. I samarbete med mäklare skapar dom de bästa förutsättningarna för att få ut ett så bra pris som möjligt, läs mer på https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/.