Ett uppdaterat kök kan ge ny matinspiration

Går du och funderar på nytt kök? Kanske är köksluckor och vitvaror slitna och behöver bytas ut. Maskiner som spis och kylskåp är många gånger enkla att ersätta med nytt. Men att riva ut hela inredningen kräver mer arbete och kan bli kostsamt. 

 

Du kanske egentligen är nöjd med inredningens layout och funktion men vill ge hemmet en ansiktslyftning. Att då byta ut köksluckor och dörrar, eller helt enkelt låta lackera om dem, kan vara den lösning som är bäst. Ofta är det just ytskikt och färg som tar stryk med åren samtidigt som luckan i sig är helt OK.

 

 

Renovera eller välja nytt?

 

Det är en balansgång mellan att å ena sidan vilja ha det där sprillans nya köket i inredningskatalogen och samtidigt återanvända fullt fungerande inredning. Att renovera det man redan har är såväl hållbart som ekonomiskt. Klart är dock att man vill ha ett kök som känns fräscht och är lätt att hålla rent. Men det behöver inte betyda att allt måste rivas ut och hamna på tippen. Med duktigt yrkesfolk, som på Köksluckan AB, https://www.koksluckan.se/sv/hem.htm, ges proffsig hjälp att uppdatera den plats i bostaden som är så viktig.

 

Helhetslösningar för alla behov

 

Det kan också finnas tillfällen då det är befogat att installera ett helt nytt kök. Det innebär fler möjligheter att välja material och utförande. Kanske du vill ha diskbänken placerad annorlunda jämfört med idag. Det för så klart med sig att hela köket måste designas om. 

 

Även i det fallet kan duktiga yrkesmän vara en resurs. De utför, utöver lackering av köksluckor, andra typer av köksrenoveringar samt projektering och installation av helt nya kök. De gör hembesök, kommer med tips och råd och lämnar sedan en offert helt efter kundens önskemål och förutsättningar. Vägen till förnyad matinspiration ligger öppen.