Bo bra

Man måste ju bo någonstans. Tak över huvudet, mat på bordet och en varm säng – mer behöver vi inte. Eller? Jo, det är troligen det viktigaste beslutet man fattar i livet: Hur ska jag eller vi bo? Är det i en villa, eller i en lägenhet? I staden, den mindre staden eller på landet? För att inte prata om hur stort man ska bo, om man ska äga sin bostad eller hyra. Och sedan alla detaljer: balkong, hiss, diskmaskin? Dessutom ska man ju, lite luddigt, trivas i sin bostad. Att flytta är varken lätt eller roligt, så bäst vore att det blir rätt från början.

 

 

Bo bäst

 

Det finns möjligheter att slå flera flugor i en smäll. Tittar man t.ex. på lägenheter i Göteborgsområdet så kan man hyra utmärkta, underbara lägenheter i skärgården just utanför staden av Öckerö Fastigheter. I underbar natur med havet runt knuten och storstaden bara en kort resa bort. Det går inte att tänka sig ett bättre alternativ! Bostäderna är i hög standard, ligger i bästa lägen och kostnaden är rimlig… Dessutom är det mycket enklare att hitta sin drömbostad här än att ställa sig i mångårig kö för en tvåa i Biskopsbergen. Bo bra! Bo modernt! Bo bäst!

 

Bo på ö

 

Det som skrämmer några är resan till jobbet i Göteborg. Men det behöver man inte oroa sig för. På mindre än en timma når man med buss eller bil hela västra Göteborgsområdet, och måste man in i centrum tar bussen bara just över timman. Med en bra bok eller datorn så hinner man med morgonens email eller kvällens avslappning. Skolor och dagis på öarna är dessutom i många fall att föredra framför dem med storstadsproblem. Tänk att sitta på balkongen i kvällssolen, ett vinglas i handen och utsikt över kobbar och skär. Är det inte så en människa ska bo?