Antikt och vintage

Kanske är du en av många som älskar att gå på loppis och redan på onsdagen planeras det för fullt vilka loppisar helgen ska bestå av. Det riktigt spritter i kroppen när det är dags att bege sig och det kryper fram en liten tävlingsinstinkt att hitta det bästa fyndet. Det finns så många saker att fynda, allt från gamla antika kikare till en cool vintage-jacka. Är man på jakt efter antika prylar så är ett besök på http://www.norrauktion.se/ det självklara valet. Norrbygdens Auktionsbyrå ligger i Skellefteå och där kan man finna både antika och moderna prylar.

 

 

Auktion och loppis

 

Under helgen kan man fynda på både loppisar och auktioner. Det är kul att åka ut på landsbygden där man hittar många olika gårdsloppisar som ibland kan vara rena paradiset eller så kan det vara ett mindre lyckat besök. Det är charmen med letandet som gör det spännande, det är lite som en skattjakt. Bor man uppåt i landet så finns det utmärkta platser att fynda på som till exempel en auktion i Piteå. Auktioner är alltid lite spännande då man får vara med att bjuda på prylen och man får hoppas att ingen bjuder över.

 

Ta vara på gammalt

Att ta vara på gamla prylar är väldigt kul för man får med sig en bit historia och man är också snäll mot miljön. För visst att det bättre att ta vara på de prylar som redan finns än att istället köpa nytt. Oftast så är de gamla prylarna av bättre kvalitet än vad de nytillverkade prylarna är. Det är snällt mot både miljön och din plånbok att handla vintageprylar och -kläder. Det är lätt att hitta fina fynd bland både loppisar och auktioner. Det är populärt med loppisar över hela landet så var man än bor så lyckas man alltid hitta någon.